International sheltie agilitity chapionship 2015

10.11.2015 21:56

S pejsky jsme si udělali menší výlet do Holandska, kde jsme se poprvé zúčastnili International sheltie agilitity chapionship. A jaké jsou naše pocity? :)
Agísek s Kordíkem se letos zúčastnili pouze jako "přihlížející" a rozhodně byli nadšení, protože kde jinde by se mohli kamarádit s více než 450 sheltičkami? Tolik sheltií pohromadě se doopravdy jen tak nevidí :)
Tentokrát jsem běhala s Colinkou i Brinie. Brinuška se nenechala zahanbit a ukázala, že se dokážeme na parkuru dokonce i domluvit a mám z ní opravdu radost :)
S Colinkou jsme běhali proti sheltičkám z kategorie SA3, kterých tam bylo dokonce 114! V pátek, v jumping jednotlivců jsme se umístili s jedním odmítnutím na slalomu na 30. místě, agility jednotlivců jsme zvládli čistě, 32. místo. Celkově v součtu jednotlivců jsme byli 18. a tak jsme postoupili do grand finále SA3! :) V sobotu se soutěžilo v rámci družstev, kde naše družstvo skončilo v agility na 4. místě, v jumpingu na 6. místě a celkově na bramborové 4. pozici z 47 družstev. V neděli se běželo grand finále, které bylo v našem podání mírně hektické, ale i tak bez trestných bodů a tak jsme se umístili na krásném 6. místě :)
Z Brinušky a Colinky mám velikou radost, protože neřešili rušné prostředí a neustále hrající hudbu. S Colinkou jsme také poprvé zažili, že nám někdo přímo komentoval běh, byl to úžasný zážitek. Doufám že nám to příští rok vyjde a budeme se moci této úžasné sheltií akce znovu zúčastnit :)

Video