Terezínský zimní pohár 2016 4. díl

08.02.2016 18:05

Včerejší den jsme strávili v Terezíně, kde se tentokrát na parkuru ukázalo všech 5 mích pejsků. :)
Nejdřív běžela Pegginka, která v 8 ráno doopravdy neměla náladu na běhání, ale i tak se kvůli mě přemohla a nějak si zkoušky odchodila.
Další na řadě byl juniorský běh, kde Pegginka zvládla parkurek bez chyb a odmítnutí a skončila 7. Emotikona smile Brinuška po menší pauze ukázala, že jak se běhá nezapomněla a doběhla si čistě pro první místo! :) S Colinkou jsme si parkurek užili a se skočenou zónečkou na áčku jsme skončili na 4. místě :)
Po juniorech jsem běžela s Brinuškou zkoušky SA2 kde jsme se 2x diskvalifikovali, ale i tak si myslím že Brinie se překonala a běžela hezky (jen asi nechápe kdo jí pořád dává do parkuru ty slalomky, když je tak strašně moc nemá ráda) :D
Po Brinie přišla na řadu Colinka a její zkoušky SA3 :) I přes pár komunikačních problémů jsme to zvládli 2x čistě (2. místo a 4. místo) a povedlo se nám vyhrát součty zkoušek SA3 :) Colinka si tak splnila potřebné zkoušky pro splnění druhého roku pro titul A3Ch. :)
Poslední na řadu přišla kategorie A0, kde jsme s Agískem testovali co udělá když po něm budu chtít aby šel na cizí áčko... mile mě překvapilo, že to zvládl hned na druhý pokus :) A0 jumping jsme po té sice trochu krkolomně a vesele doběhli :)
A náš poslední pejsek, Kordík, si střihl svou "závodní" premiéru, když si s tatínkem zaběhl jako doskokan jumping A0.. hlavně že oba přežili ve zdraví :D
Video Brinušky juniorského běhu a Colinky